ANKARA / ALTINDAĞ - Esenevler Şehit İbrahim Ateş Anadolu Lisesi

2022 OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

21.10.2022 tarihinde saat 14.00 da okulumuzun konferans salonunda aşağıdaki maddeleri görüşmek üzere 2022 yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılması hususunda;Gereğini bilgilerinize rica ederim.

GÜNDEM MADDELERİ:

1. Açılış ve yoklama.

2. Saygı duruşu ve  istiklal marşının okunması.

3. Açık oylama  Divan Başkanı ve bir Kâtip Üye seçiminin yapılması.

4. Bir önceki döneme ait Yönetim  Kurulu Faaliyet Raporlarının görüşülmesi

5. Bir önceki döneme ait  Denetleme Kurulu Faaliyet Raporlarının görüşülmesi ve ibra edilmesi.

6.Yönetim kurulu ve denetleme kuruluna asıl ve yedek olarak liste halinde oylanarak seçim yapılması.

•Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üye seçiminin açık oylamayla seçilmesi.

• Denetleme Kuruluna; Öğretmenler Kurulu tarafından seçilen 2 asıl öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasından 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

7. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Tahmini Bütçesinin görüşülmesi.

8. İhtiyaçların giderilmesine yönelik Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi.

9. Okulun Eğitim-Öğretimde kalite ve başarısının yükseltilmesi için alınacak önlemlerin görüşülmesi.

10. Dilek ve temenniler.

11. Kapanış